Netwerken voor introverte vrouwelijke ondernemers
Netwerken voor introverte ondernemers
Netwerken voor introverte vrouwelijke ondernemers
Introverts Love Tea

Jaaaa, wat leuk dat je je wilt aanmelden voor een Introverts Love Tea!
Vul het formulier hieronder in, dan zet ik je op de lijst.
Nadat je het formulier hebt verstuurd, ontvang je een mail van mij via aweber.com met een link waarop je moet klikken om je aanmelding te bevestigen. Pas wanneer je op die link hebt geklikt, word je toegevoegd aan de lijst.

48 uur voordat de Tea plaatsvindt, beslis ik op basis van het aantal aanmeldingen of de Tea al dan niet zal plaatsvinden. Het minimum aantal deelnemers is 6 (inclusief mijzelf), anders gaat het hele idee van netwerken en nieuwe mensen leren kennen verloren.

Je ontvangt dus twee dagen van tevoren een mail van mij waarin ik je laat weten of de Tea doorgaat of niet. Indien de tea wel doorgaat, vind je in die mail ook de betaallink. Ik wil je verzoeken de kosten dan direct te voldoen, zodat dat is afgehandeld voor we elkaar ontmoeten.

Mocht je vragen hebben of dieetwensen willen doorgeven, stuur dan een mail naar tineke@tinekeblokzijl.nl

Tot gauw!
Liefs,
Tineke

P.s. Mocht jij ondernemers binnen jouw eigen netwerk ondernemers kennen die ook graag op een relaxte en informele manier willen netwerken, stuur ze dan gerust de link naar mijn website http://www.introvertslovetea.nl door. Hoe meer mensen ervan weten, hoe groter de kans is dat de Tea doorgaat!